Umum

“Masa Kawin dulu sor0k2..” Sesi Pre Wedding Mas idayu Tarik perhatian Ramai, Ada yang mengungklt kisah lama Brsama Aman

Berbaki cuma seminggu lagi, ramai mengikuti acara dan persiapan sebelum menjelangnya hari pernikahan Mas Idayu dengan Penerbit Eksekutif TV3 Sufian Isa. Terdahulu ketika berlangsungnya majlis bersiram, penyanyi dangdut berkenaan mencuit hati peminat apabila secara spontan menyimbah air pada dirinya sendiri. Belanja detik sesi pre-wedding…Mas Idayu rasa seperti perkahwinan pertama.

Terbaru Mas Idayu sekali lagi mencuri perhatian, apabila berkongsi sesi fotografi ‘pre-wedding’ pula. Memetik portal Harian Metro, selebriti berusia 5o tahun ini sama sekali tidak menyangka dirinya masih berpeluang jayakan moment indah tersebut. Gara-gara tidak pernah lalui semua persediaan begini, dia turut mengibaratkannya seperti perkahwinan kali pertama. “Sebabnya, saya dapat rasakan yang ini (perkahwinan kedua) seperti saya tidak pernah merasakannya selama 16 tahun yang lalu.

Jadi, saya rasa ‘pre-wedding ini dulu-dulu pun tak pernah ada, persandingan dulu pun tak pernah ada. “Jadi, sekarang ini adalah saya rasa seperti perkahwinan pertama saya yang tak pernah berlaku setelah 15, 16 tahun yang lampau.” Sangat berpuas hati…thank you bersama mummydi pre wedding kita ni, junnpa 16/9 nanti sayang. Difahamkan, sesi pre-wedding yang berlangsung di Avani Sepang Resort itu juga termasuk kos tajaan RM7 juta.

Memilih tema dongeng serta fantasi, Mas Idayu mengenakan gaun berona putih sekali gus tampak seperti seorang princess. Sementara itu, Sudan Isa pula segak menyarung suit. Berpuas hati dengan persiapan setakat ini, pelantun lagu `Selagie tersebut akui teruja menanti hari ijab kabul bersama bakal suaminya di Magica Quill City minggu hadapan.

Cantik dan nampak bahagia dengan pasangan…tak sabar tunggu hari nikah Mummy. Tampak berseri-seri lepas disolek serta mengenakan gaun ditempah khas tersebut, rata-rata netizen memuji penampilannya. Jika pra perkahwinan pun sudah cantik begini. Terdapat juga komen netizen kcam mas idayu berpelukan semasa bergambar dan ada juga sesetengah netizen mengungkit kisah lama mas idayu semasa perkahwinan pertama beliau bersama aman graseka.

Sumber viralnewsupdates.

Continue Reading
Advertisement