Umum

“Nampak Jelas Dia Dit0lak..” Akhlrnya Pengurus Sendiri Mengaku Terb0ngkar Slepas Teng0k Cctv

Nampak gaya rakyat Malaysia masih lagi mengikuti perkembangan inslden tercampak bot yang telah meng0rbankan seorang pelakon Thailand, Tengmo Nida Patcharaveerapong.

Malah saban hari, ada saja individu yang boleh menjadi translator bantu untuk menerangkan tentang bukti-bukti terkini mengenai kejadian penuh mlsteri berkenaan.

Saluran TV Amarin terus diterbitkan imej dipercayai bukti baharu klsah pelakon Tangmo Pattaratida terjatvh di Sungai Chao Phraya.

Secara khusus, saluran TV ini melaporkan pada a klip diambil dari rakaman CCTV yang pelik tindakan Gatick – pelakon pengurus.Flying Leaf” dengan subjek Robert di subuh pada 00:46 minit pada 25 Februari dua orang berjalan dari kawasan berhampiran Phibulsongkram 1 jeti ke lorong di permulaan jalan.

Ini adalah masa selepasnya Tangmo jatvh ke dalam sungai. Semasa pasukan penyelamat sedang mencari pelakon, CCTV merakam detik Gatick sedang berjalan bersama Robert di sebuah lorong kecil.

Seterusnya, kedua-duanya pergi ke kaki jalan pada awal jalan dan telah diambil oleh sebuah kereta putih. Orang ramai mempersoalkan ke mana perginya kedua-duanya satu sama lain selepas kemlangan Tango.

Gatick dan Robert pergi bersama pada 00:46 pagi pada 25 Februari selepas Tango jatvh ke dalam sungai.

Mereka berdua menaiki sebuah kereta putih dan meninggalkan kereta itu marina.

Ini membuatkan orang ramai mempersoalkan Gatick kesakslan sebelumnya. Dalam keterangan terdahulu, Gatick berkata demikian, selepas pasukan penyelamat tiba di marina, kumpulan itu “pulang ke rumah” Gatick sendiri masuk ke dalam kereta untuk pergi Rumah Tango kerana bimbang tentang rumahnya anak perempuan ditinggalkan sendirian.

Namun, dalam CCTV di kediaman Tango pada awal pagi 25 Februari, masa selepas pelakon itu kemlangan. Gatick memandu dirinya kembali dalam sebuah kereta hitam pada 3:36.

Bukti terbaru juga, nampak jelas seperti Tengmo
ditolak dari bot oleh individu lain Selain itu, terdapat juga satu rakaman CCTV lain yang sempat tersebar dan menjadi tanda tanya.

Dalam video yang diambil dari sebuah CCTV sekitar kawasan kejadian, kelihatan seperti Tengmo telah dit0lak dari bot dinaikinya oleh seorang individu lain.

Khabarnya, pihak p0lis juga telah menjumpai sebuah bot yang sebenar-benarna terlibat dalam inslden tersebut sebelum ditukar oleh svspek.

Vlde0 Cctv bukti terbaru :

Sumber : blogtuan.info

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Continue Reading
Advertisement