Umum

Pak Nil tanya masih sayang isteri? Skali Ni Jawapan Yang Keluar Dari Mulut Syamsul..

Rumah tangganya sedang dilanda bada1, dan satu Malaysia pun dah tahu. Baru-baru ini Syamsul Yusof telah diwawancara oleh pengacara terkenal Datuk Aznil Haji Nawawi.

Sudah tentu, 1su melibatkan perkahwinan antara Syamsul Yusof dan Puteri Sarah Liyana serta individu bernama Ira Kazar menjadi pertanyaan dalam wawancara berkenaan.

Secara terbuka, Pak Nil terus bertanya, siapakah Ira Kazar itu kepada Syamsul.

Akan tetapi, setelah menerima pers0alan berkenaan yang merupakan soalan terakhir Pak Nil, Syamsul hanya mampu mendiamkan diri dan buat isyarat tak mahu menjawab.

Sebelum itu, Pak Nil memang ada bertanya beberapa soalan kepada Syamsul, dan pengarah ini aku1 dirinya ada sedikit tertek4n dengan 1su yang meland4.

“Dah tentu saya ada rasa stre.ss namun saya masih kena teruskan hidup ini. Saya ada rakan, saya juga ada anak saya dan family saya.”

“Sekarang ni saya okay je tak ada apa-apa, syukur. Bagi saya kadangkala ada benda yang lebih baik kita diam.”

Syamsul Yusof ada berkata dia pe.lik mengapa orang luar selalu saja nak tahu walhal dia tak berhut4ng pun dengan mereka.

“Nak tak nak, saya memang akan kena had4p dan kenalah kuatkan diri. Tapi saya pel1k orang luar yang tertekan bila saya diam mahupun bila saya cakap. Macam saya ini ada berh.utang dengan mereka. Orang semua ni kena faham, ada benda yang boleh kita cerita dan ada yang tak boleh, apatah lagi kisah peribadi.”

Ditanya tentang isteri, Syamsul ak.ui memang masih sayang dengan Puteri Sarah Liyana.

“Itu dah tentu, memang masih (sayang), no doubt, tanpa ragv-ragv. Dan saya tak mahu mengeluarkan kenyataan yang boleh buat hati isteri saya sak1t.”

Tentang hubungan dengan ayah, Datuk Yusof Haslam, Syamsul akvi memang ada sedikit keteg4ngan.

“Hubungan memang tense. Saya sayang ayah saya, tapi macam tu lah. Saya faham liku-liku cabar4n yang berlaku. Sampai ke tahap ini banyak uji4n saya dengan ayah saya. Ayah memang tahu mas4lah saya.”

“Diakvi saya dah ada buat kes1lapan dan saya nak perbetulkan masal4h ini. Memang adalah sal4h sil4p saya dalam hubungan.”

Itulah penjelasan Syamsul Yusof kepada Pak Nil

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Baru Press

Sumber : Newstel

Continue Reading
Advertisement