Umum

Rup4nya Ist3ri Haqi3m Rusli Pern4h Vir4l Seb3lum Ini. P4tut la m4cam pern4h teng0k

Baru sahaja semalam Haqiem Rusli telah menamatkan zaman bujangnya dengan seorang gadis berusia 19 tahun dari kelantan tetapi telah menetap beberapa tahun di ibu kota.

Gadis yang dikenali sejak 2 tahun lepas itu merupakan rakan kongsi beliau dalam sebuah perniagaan makanan iaitu restoran milik Haqiem Rusli.

Haqiem Rusli Selamat diijabkabulkan bersama gadis yang dikenali dengan nama Anis Sofea itu dengan Mas Kahwin berjumlah RM300 dengan Wang Hantaran sebanyak RM100,000.

Sejak ianya diwar2kan pada sabtu lalu, peminat telah mencari2 siapakah bakal menjadi isteri penyanyi terkenal itu ternyata membuahkan hasil.

Gadis tersebut sebenarnya pernah tular di laman sosial beberapa tahun lepas apabila telah memuatnaik sebuah video beliau sedang bermain satu permainan minda dengan kawan2nya.

Gara2 video tersebut, isteri kepada haqiem rusli itu telah menjadi tular dan dikatakan sangat persis dengan Hanis Zalikha.

Walaupun begitu, anis sofia mencipta populariti tersendiri sekarang apabila menjadi isteri kepada penyanyi terkenal itu.

Kerana seperti yang kita semua maklum, haqiem rusli seorang penyanyi muda yang memang bersih dari sebarang kontroversi yang tidak baik dan sangat menjaga nama baik beliau dari sebarang kontroversi yang tidak baik.

Sebenarnya jika diamati betul2 memang wajah isteri kepada haqiem rusli ini memang sangat persis dengan Hanis Zalikha.

Sama2 cantik dan sama2 mempunyai kecantikan yang memukau sesiapa yang melihatnya. Semoga perkahwinan yang dibina akan berkekalan dan diucapkan Selamat Pengantin baru kepada Haqiem Rusli dan Anis Sofea.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Continue Reading
Advertisement