Umum

“Saya Tak Pilih Kasih..”- Hadiah Anak Kereta Mewah, AC Mizal Dihentam Lupa Anak Dgn Bini Pertama

Menerusi satu klip yang dikongsi pengacara terkemuka, Dato AC Mizal yang baru baru ini memuatnaik satu perkongsian yang mendapat perhatian ramai apabila beliau menghadiahkan sebuah kereta mewah kepada anak sulung beliau dengan isteri terkininya iaitu bekas pelakon dan model, Datin Emylia Rosnaida. Anak sulung beliau yang diberi nama Reeve Damien kini genap berusia 18 tahun pada tanggal 10 Mac 2022.Perkongsian beliau membuatkan beliau dikatakan memilih kasih kerana telah mengabaikan anak anak lelaki beliau dengan bekas isteri beliau.

Beliau dikatakan pernah berkahwin dengan seorang wanita yang bernama Syafnie Zainuddin dan dikurniakan dua putera sulung hasil perkahwinan mereka dan beliau dikhabarkan telah bercerai beberapa tahun yang lalu. Isu ini berbangkit apabila hadiah yang diberikan kepada anak sulungnya dengan isteri beliau yang kini merupakan selebriti tanah air juga terlalu mewah dan seakan akan beliau sudah lupa bahawa beliau mempunyai anak yang lain. Hentaman dari para netizen masih enggan dibicarakan namun dari sikap AC Mizal yang matang dala menyelesaikan sesuatu perkara, dapat dijelaskan bahawa beliau bukanlah seorang ayah yang memilih kasih dan melupakan anak anak.

Rakaman penuh hadiah pemberian AC Mizal untuk Reeve :

 

Dikatakan bahawa anak pertama beliau dengan bekas isterinya kini sudah mendirikan rumah tangga dan memounyai keluarga kecil. Ramai yang mengharapkan AC Mizal untuk terus membahagiakan anak anak beliau dan tidak memilih kasih. Kepastian tentang kebaikan AC Mizal dengan anak anak beliau kurang dikongsikan kepada media namun kita doa yang baik baik sahaja dan semoga hubungan antara bapa dan anak tidak akan berenggang disebabkan harta.

Jangan lupa komen yang baik baik

Sumber dari Instagram

Continue Reading
Advertisement