Umum

(VIDEO) Rai Kemenangan Kes Saman Ftnah, Aksi “g0yang” Kak KM undang Kritikan Netizen..

Setelah hampir setahun turun naik mahkamah, usahawan kosmetik Liana Rosli yang juga anak kepada seniwati Normah Damanhuri mengumumkan bahawa dia telah memenangi kes saman fitnah yang dibuat oleh bekas abang iparnya sendiri.

Kata Liana Rosli atau lebih dikenali sebagai Kak KM, saman fitnah itu telah difailkan bekas suami kepada kakaknya sebagai tindakan mempertahankan diri yang dibuat oleh Liana ketika satu siaran langsung di Instagram pada tahun lalu.

Ditemui media, Liana memberitahu bahawa bekas abang iparnya itu juga telah ‘membayar’ golongan netizen untuk sebarkan cerita yang tidak baik tentang dirinya.

Syukur akhirnya kes ini selesai dan saya menang. Sebenarnya saya tidak sebut pun nama dia ketika sesi live tu, tapi dia yang terasa sehingga ambil tindakan saman.
Dalam hantaran terbaru di Instagram, Kak KM dilihat ‘rancak’ meraikan kemenangan kes saman fitnah tersebut bersama barisan peguam dan ahli keluarganya.

Apa yang lebih menarik perhatian netizen adalah cara usahawan itu meraikan kemenangan sehingga mengundang kritikan dan juga kecaman netizen.

Terkedu muka wife tuan lawyer tengok Kak KM goyang macam tu. – netizen

Lumrah jadi artis kan, setiap tindakan pun netizen akan ambil perhatian.Kan?

Selain itu, kami kongsikan artikel trending yang lain pada pautan di bawah.

Sumber beautifulnara

Continue Reading
Advertisement