Umum

“El0k pun sera Tnggalkan dia..Tk Prnah berubah” Netlzen selar Tlndakan Shuk Rkam Jlran

Pelawak dan pelakon kontroversi, Shuk Sahar menjadi sorotan warganet sekali lagi apabila dia dikatakan tidak menghormati privasi seorang wanita di sebuah kondominium yang tak dapat dikenal pasti lokasinya.

Menerusi video yang dimuat naik oleh pelawak yang berusia 36 tahun itu, dia telah merakam aksi seorang wanita yang sedang leka ‘bergelek’ di balkoni rumah dengan menggunakan telefon bimbit.

Antara komen.

“Hbisla, target abg seterusnya”
“suka eh shuk”
“die sajerr buat mcm tu.dah lama dier
perasan ko selaluu sekodengggg die..”

“Habis la pompuan tu kene ngan dia ni”

Habislah perempuan tu, mngsa Shuk yang seterusnya.

Susulan itu, tindakan yang dilakukan oleh pelawak kelahiran Pulau Pinang itu telah mencetuskan kecaman serta rasa tidak puas hati dalam kalangan warganet kerana sengaja merakam dan memuat naik aksi wanita tersebut di laman sosia tanpa meminta kebenaran.

“suka eh kauu shukk..padahal nak usha tu”
“tkut ek dapat jiran camni. Risau la lepas ni nak bersenam ke apa kat luar coridor rasa takde privasi kalau ada jiran spesis rakam ni”

Sumber : OMM

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut: