Umum

Lelaki Ini Curiga Nampak Guni Terapung Bergerak-gerak Dalam Parit, Dia Terkejut Selepas Lihat Isi Dalam Guni Itu, Ramai Netizen Geram Bercampur Simpati

Perasaan cvriga melihat se.buah guni terapung sedang bergerak gerak di parit mend0rong pemuda dan rakan.nya untuk ber.henti melihat isi di dalam nya.

Cuak lihat guna terapvng ber gerak

Menerusi perk0ngsian adi.septian, menyaksi kan detik bila mana dia rakan nya cuba mengambil guni tersebut untuk di bawa naik ke darat.

Masih sempurna dan berny4wa

Selepas mem buka ikatan.nya , alangkah terkejut.nya mereka apabila melihat ada ‘makhluk’ Allah yang masih ber.nyawa di dalam karung berkenaan.

Bagai mana pun, tiada sebarang kecederaan yang menimpa makhluk tadi, malah anggota tubuh.nya juga masih cukup dan sempurna.

VIDE0

‘Sakit nya hati’

Menjengah ke ruangan k0men, ramai ikut sebak melihat nasib kucing ber.kenaan apabila diperlakukan demikian.

Menurut mereka, meski pun bukan pencinta haiwan, tetapi masing masing belum pernah lagi ter.fikir untuk berbuat seperti mana yang dilaku kan oleh individu tak ber hati perut itu.

Dalam waktu sama, pemuda dan rakan nya juga dihujani ucapan terima kasih kerana kesudian mereka menyelamat kan makhluk ber kenaan daripada mati.

SUMBER:Ade.Septian Via Redaksi

Apa Pen dapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan ber.tanggung.jawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pasti kan anda berfikir panjang ter lebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang di.tulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Semen.tara itu, anda boleh baca juga kisah kisah lain yang menarik dan menghibur.kan di bawah ini yang dikongsi kan seperti berikut

Continue Reading
Advertisement