Umum

“Minta Jaga aib keluarga (bapa)” Baru saja baalqis dedah perbuatan Bapanya, Azhar Sulaiman tidak setuju pendedahan Ballqis..

Sebelum ini, Pelakon Puteri Balqis atau lebih mesra disapa sebagai Aqish mendedahkan bahawa dirinya pernah menjadi mngsa ‘gangguan’ ayah kandungnya sendiri. Pengakuan tersebut secara tidak langsung mengejutkan orang ramai kerana tidak menyangka pelakon itu pernah melalui ‘detik hitam’ ketika usianya masih kecil.

Menerusi satu ciapan pengguna di Twitter dikenali sebagai Kamal Aziz, memaparkan foto tangkap layar perbualan dia bersama seorang individu dipercayai ayah kepada Puteri Balqis. Amekaw kepada yang Retweet dan sebar fitnah pasal bapa Balqish. Ni perbualan aku dengan bapa budak 15 tahun tu. Di dalam tangkap layar tersebut, lelaki yang disapa sebagai GG menyatakan bahawa dia telah membuat laporan polis berhubung isu terbabit.


Namun enggan mendedahkan lokasi balai polis tersebut. Sorry uncle tak boleh nak dedahkan balai mana dan sebagainya tapi memang dah buat laporan polis. Dedahnya lagi, dia masih waras dan mengakui tidak pernah terfikir untuk membuat perbuatan terkutuk itu terhadap anaknya. GG masih waras dan wallahi memang tak terniat atau terfikir GG nak buat dan katakan benda-benda keji itu.

 

Pelakon Azhar Sulaiman terpanggil untuk memberikan pendapat susulan temu bual di sebuah sesi podcast menerusi saluran YouTube membabitkan bintang remaja, Puteri Balqis Ashikin baru-baru ini.

Pandangan tersebut dilakukan Azhar selepas mengikuti sesi berkenaan apabila ditunjukkan oleh kenalannya.Bagaimanapun aktor senior itu memilih untuk tidak terus ikuti lanjut.Malah bagi Azhar, dia secara kolektif memberikan beberapa perkara yang difikirkannya setakat apa yang di ikuti. Mediahiburan

Continue Reading
Advertisement