Umum

“Puas hati ke..” – Sebak muka anaknya yang tersebar diubah jadi muka orang lain, Ini tindakan drastik Neelofa.

Hati ibu mana yang tidak terguris apabila anak yang dikandung selama 9 bulan menjadi bahan ejekan dan dikutuk dengan kata-kata yang menyakitkan hati.

Gambar anak kepada selebriti terkenal, Neelofa yang ‘bocor’ di media sosial kelmarin sememangnya membuat heboh.

Ia apabila ramai yang berpendapat bahawa tindakan menyebarkan wajah Muhammad Bilal tanpa kebenaran adalah sangat tidak patut.

        

“Puas hati ke..” Sebak Muka Anaknya yg TuIar Diubah Jadi Muka Org Lain, Ini Tindakkan Drastik Neelofa

Enggan lagi mengulas isu tersebut, Neelofa akui yang tindakan individu terbabit memang sudah melampau kerana cuba menjadi orang pertama yang mendedahkan wajah Bilal.

Akan tetapi, pemilik nama sebenar, Noor Neelofa Mohd Noor, 33 telah menulis di Insta Story miliknya dengan berasa begitu sedih apabila ada pula netizen yang mengedit wajah Bilal menjadi orang lain dan pastinya ia benar-benar membuatkannya berasa terluka.

“Edit muka anak saya sampai jadi bukan rupa dia, lepas tu sebar gabar yang edit fake tu… dan macam-macam orang komen jahat pada anak saya. Dah puas hati?

“tak tahu nak rasa apa, Allahuakbar,” tulisnya

“Puas hati ke..” Sebak Muka Anaknya yg TuIar Diubah Jadi Muka Org Lain, Ini Tindakkan Drastik Neelofa“Puas hati ke..” Sebak Muka Anaknya yg TuIar Diubah Jadi Muka Org Lain, Ini Tindakkan Drastik Neelofa“Puas hati ke..” Sebak Muka Anaknya yg TuIar Diubah Jadi Muka Org Lain, Ini Tindakkan Drastik Neelofa“Puas hati ke..” Sebak Muka Anaknya yg TuIar Diubah Jadi Muka Org Lain, Ini Tindakkan Drastik Neelofa“Puas hati ke..” Sebak Muka Anaknya yg TuIar Diubah Jadi Muka Org Lain, Ini Tindakkan Drastik Neelofa“Puas hati ke..” Sebak Muka Anaknya yg TuIar Diubah Jadi Muka Org Lain, Ini Tindakkan Drastik Neelofa

Dalam pada itu, Neelofa turut meminta orang ramai supaya tidak melampau dalam melakukan sesuatu perkara seperti mengubah wajah bayi semata-mata untuk kepuasan hati sendiri sehingga muncul pelbagai fitnah.

“Puas hati ke..” Sebak Muka Anaknya yg TuIar Diubah Jadi Muka Org Lain, Ini Tindakkan Drastik Neelofa“Puas hati ke..” Sebak Muka Anaknya yg TuIar Diubah Jadi Muka Org Lain, Ini Tindakkan Drastik Neelofa“Puas hati ke..” Sebak Muka Anaknya yg TuIar Diubah Jadi Muka Org Lain, Ini Tindakkan Drastik Neelofa“Puas hati ke..” Sebak Muka Anaknya yg TuIar Diubah Jadi Muka Org Lain, Ini Tindakkan Drastik Neelofa“Puas hati ke..” Sebak Muka Anaknya yg TuIar Diubah Jadi Muka Org Lain, Ini Tindakkan Drastik Neelofa“Puas hati ke..” Sebak Muka Anaknya yg TuIar Diubah Jadi Muka Org Lain, Ini Tindakkan Drastik Neelofa“Puas hati ke..” Sebak Muka Anaknya yg TuIar Diubah Jadi Muka Org Lain, Ini Tindakkan Drastik Neelofa

Dia juga berharap netizen menjaga hati dan perasaan para ibu yang melalui kesusahan sewaktu mengandung serta melahirkan anak.

Luahan tersebut berkemungkinan dibuat susulan tularnya beberapa gambar Bilal yang telah diedit dan dijadikan bahan jenaka di media sosial selepas  wajah kanak-kanak tersebut diambil tanpa kebenaran ketika berada di klinik.

Selain daripada gambar yang telah diedit, ada juga komen yang dilihat ‘jahat’ kerana meninggalkan pelbagai kata-kata negatif kepada anak kecil yang masih tidak tahu apa-apa itu.

Sumber: Instagram Neelofa

Continue Reading
Advertisement