Umum

“Saya taknak bazir masa”-Sekian lama Kenali DSV, Akhirnya Iqbal Ambil keputusan ini untuk masa depannya… Tahniah Iqbal..

Kisah antara usahawan sensasi Datuk Seri Vida dan bekas pembantu peribadinya, Iqbal Zulkefli kembali menjadi perbualan netizen selepas mereka memilih untuk berbaik semula.

Tidak mahu orang ramai tertanya-tanya, Iqbal yang juga usahawan menjelaskan bahawa dia dan Vida tiada hubungan istimewa meskipun dilihat rapat sejak akhir-akhir ini.Menerusi sebuah posting di laman Facebook, usahawan berusia 28 tahun itu berkata, ia adalah keputusan muktamad tetapi tidak bermaksud mereka bergaduh.


Menurut Iqbal, dia berharap segala kontroversi membabitkan mereka dapat berakhir selain berjanji hubungan antara dirinya dan Vida tidak lebih sekadar kawan.Berharap kontroversi ‘hubungan’ saya dengannya dihentikan. Ini janji saya kepada semua, tidak akan ada lagi hubungan yang lebih selain kawan biasa.

“Saya tidak mahu bazirkan masa,” katanya.
Sementara itu, Iqbal yang juga penyanyi lagu Hujan membuka peluang kepada mana-mana wanita yang ingin berkenalan dengan dirinya sebelum ke fasa lebih serius. Walau bagaimanapun, dia menjelaskan bukan mahu menamatkan zaman bujang dalam masa terdekat sebaliknya ingin berkenalan terlebih dahulu.

“Mana-mana wanita, jangan segan untuk mendekati saya. Jangan takut, saya bukan jenis yang memandang harta benda, seadanya saya sekarang sudah mencukupi.“Cukup orang yang memahami, bertolak ansur, dan saling menghormati. Kita berkenalan sahaja dulu. Tidak perlu tergesa-gesa.“Apapun, tolong doakan Allah temukan saya dengan orang yang tepat,” ujarnya.

Sumber:Facebook & Instagram Iqbal Zulkefli

Continue Reading
Advertisement