Umum

[VIDEO] Tangis4n Talita Di kvbur Siti Sarah Bt Ramai Sebak. Sekali Pertanyaan Shuib Jdi Perhatian!

RINDU yang tiada penghujung. Meskipun lebih lima bulan Allahyarham Siti Sarah Raissuddin pergi menin.ggalkan kita, kehilan.gannya masih dirasai terutama bagi Shuib dan anak-anaknya.

Terbaharu, video Shuib atau nama sebenarnya Shahmira Muhamad, 38, memujuk anak perempuannya iaitu Dzahira Talita Zahara, 9, ketika menzia.rahi pusara Siti Sarah mengundang se.bak ramai.

Rata-rata turut berse.dih dan bersimpati melihat kanak-kanak itu menan.gis dan menge.sat air mata sambil dipe.luk Shuib.

“Seba.knya tengok dia, moga terus kuat ya sayang. Dekta (panggilan untuk Talita) anak solehah, anak baik… Dekta kuat.

shuib 1

Ana-anak sentiasa rindu arwah ibu

“Rindu yang tiada penghujung. Moga adik tabah ya… sentiasa doakan untuk ibu di sana.

“Sakitnya rindu pada insan yang telah pergi. Semoga Allah sentiasa merahmati kalian anak-anak,” tulis beberapa netizen.

Sementara itu di Instastory, Shuib turut berkongsi rakaman perbualan dengan anak ketiganya, Ariq Matin yang berusia tujuh tahun.

Matin akan teringat, akan rindu daddy

ARIQ MATIN

“Nanti kalau daddy dah m.ati, Matin pergi ku.bur daddy hari-hari ke?” tanya Shuib.

Pertanyaan spontan itu dijawab Matin dengan mengatakan yang dia akan sentiasa teringat-ingat jika bapanya itu sudah tiada nanti.

“Matin akan teringat, akan rindu daddy,” jawab Matin.

shuib 2

Shuib bersama Ayash

Siti Sarah meninggal dunia pada usia 37 tahun di Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia (PPUKM) Kuala Lumpur pada 9 Ogos tahun lalu ak.ibat C.o.vi.d 19.

Allahya.rham menjal.ani pembed.ahan bagi mengeluarkan bayi lelaki ketika kandungannya berusia lapan bulan pada 6 Ogos lalu yang diberi nama Ayash Affan.

Selain Ayash, Allahyarham meninggalkan tiga lagi cahaya mata iaitu Uwais Alqarni, 11, Dzahira Talita Zahra, 9 dan Ariq Matin, 7.

sumber: mstar

Continue Reading
Advertisement