Umum

[VIDEO] Tertarik Dekat Anak Sedara Sendiri Kata Nak Ng0rat Sampai Rekod Video, Tind4kan Pak Sedara Ini Tidak Disenangi Oleh Netizen Sampai Ramai Luah Rasa JlJlK.

Rekod video anak buah sambil kata nak ng0rat, netizen kec4m sikap lelaki- “Jij!k nya perangai pak sedara!”

Di hari raya, pastinya semua ahli keluarga saling mengunjungi antara satu sama lain. Pertemuan antara saudara mara pastinya untuk mengeratkan lagi hubungan silatur rahim sesama mereka.

Namun begitu, berbeza dengan sikap seorang lelaki yang merakam anak buahnya, sambil mengeluarkan kata-kata tak sedap didengar, hingga dik3cam netizen.

“Nak ng0rat, tapi anak buah sendiri, pening kepala”

Perkonsian @Izzati Rosdi di Twtt3r menunjukkan video seorang lelaki yang dipercayai merakam anak buahnya sendiri, sambil menyatakan keinginan untuk mengur4t gadis berkenaan.

Apa yang membuatkan netizen jij!k dengan sikap nya adalah, dia yang merupakan bapa saudara, sanggup berkata sedemikian kepada gadis yang merupakan seorang anak saudaranya.

“Dengan pak sedara sendiri, scary plus jij!k”

Menjengah ke ruangan k0men, rata-rata netizen seriau dengan penyataan seorang lelaki yang mempunyai pertalian dar4h, sanggup menyatakan ‘n4fsu’nya untuk meng0rat anak buahnya, yang sepatutnya dianggap sebagai anak sendiri.

Malahan para netizen mengec4m sekeras-kerasnya perlakuan ini malahan tegas menyatakan bahawa haI ini tidak sepatutnya terjadi.

SUMBER:Izzati Rosdi/Redaksi

Continue Reading
Advertisement